Zaskocz gości kreatywnym „stołem” na weselu
W dzisiejszych czasach tworzenie pysznego menu to coś więcej niż tylko wymienienie dwóch lub trzech opcji dla gości na karci weselnej. W miarę ewolucji trendów związanych z jedzeniem weselnym, takich jak spadek obiadu na kolację, wzrost wesela brunchowego i wzrost liczby par, które chcą spersonalizować swoją ofertę gastronomiczną, wiele ślubów zapewnia wyjątkowe i niezapomniane wrażenia kulinarne.
Bary żywności
Niezależnie od tego, czy chodzi o stoły szwedzkie, stoły z domowymi wyrobami mięsnymi czy o stół rybny na wesele to opcje te cieszą się wielkim zainteresowaniem przy organizacji przyjęć weselnych. Goście mogą sami wybierać przysmaki odpowiednie dla ich podniebienia i próbować nowości. Poniżej znajdziesz kilka inspiracji na takie oto bary.
Stacja Serów
Stacja serów to obowiązkowy punkt na koktajl. Oznacz każdy typ sera sześciokątną marmurową płytką, różne sery połącz z cydrem i pozostaw do degustacji Twoim gościom.
Bar z ostrygami
Bar z ostrygami stanowi idealny akcent na luksusowe i eleganckie wesele, zwłaszcza o nadmorskim uroku.
Bar wegetariański
Nie możemy wymyślić lepszego uzupełnienia ślubu w stylu farmy niż tętniący życiem bar wegetariański zaopatrzony w wszystko, od brokułów, marchewki, buraków po zdrowe przekąski.
Macaron Bar
Bar Makaronowy jest szykowny, szczególnie z pastelowymi przysmakami otoczonymi zielenią. Jeśli para młoda lubi klimaty włoskie nie ma nic lepszego.
Bar Charcuterie
Bar wędliniarski pełen mięs, serów i owoców przywodzi na myśl śródziemnomorskie klimaty.
Bar sałatkowy
Spraw, by klasyczny bar sałatkowy obrócił się z różnymi iteracjami, od pieczonej sałatki warzywnej po mieszankę inspirowaną zbiorami.
Najnowsze komentarze